Valssimyllyt

GW150+GW200

Nord Mills on tullut tunnetuksi valssimyllyistään jotka kestävät pitkään ja vaativat vain vähän huoltoa.

Ylpeytemme ovat valssit, jotka ovat yhdet markkinoiden kovimmista. Valitsemalla raaka-aineet ja prosessin oikein saavutamme karkaisussa 60 HRC pintakovuuden joka vastaa laakeripinnan kovuutta!

Valssimyllyjä on saatavilla perinteisinä viljaa litistävinä tai vaihtoehtoisesti hiertävinä, jolloin valssien välillä on 20% nopeuseroa mikä parantaa myllyn hienonnuskykyä. Vilja oikeaan karkeuteen hienonnettuna pitää märehtijän pötsin happamuuden oikealla tasolla ja tuottavuuden huipussaan.

IMG_4377~gw150

Innovaatiot, kuten esimurskain, syntyvät usein käytännön tarpeesta ja läheisestä suhteesta alkutuontantoon.

Jos valkuaisomavaraisuutta halutaa lisätä esimerkiksi palkokasveja viljelemällä, niiden käsittely eläinrehuksi tulee olla sujuvaa. Käytännön tarpeesta syntynyt ja kansainvälisesti innovaationa huomioitu esimurskain soveltuu kaikille tyyppisille myllyille.

GW150 esimurskain rikkoo niin härkäpavut kuin, herneet kuin muutkin palkokasvit. GW200 on valssimylly joka soveltuu hyvin puhtaille viljaseoksille. Isoilla valsseilla varustettu GW300 on puolestaan erinomainen hernepitoisille viljaseoksille.

Vasaramyllyt

vasaramylly~11kw

Nord Mills Oy:n valmistamat vasaramyllyt ovat rakenteeltaan yksinkertaisia ja siksi erittäin luotettavia käyttää.

Erityispiirteenä Nord Mills vasaramyllyissä on täysin karkaistut roottoriyksiköt ja suoraveto. Edullisten varaosien ansiosta ylläpitokustannukset ovat alhaiset. Siilomylly NM500-SM on hyvä vaihtoehto kun vilja halutaan imeä myllyyn ja valmis jauho pudottaa suoraan siiloon ruokintajärjestelmälle puskurointia varten. Se soveltuu erinomaisesti niin liemiruokkijalle kuin apemikserille.

siilomylly

Mallista riippuen vilja voidaan imeä myllyyn sekä siirtää jauho puhaltamalla eteenpäin, tai pudottaa suoraan puskurisiiloon.

Siilomyllyt ovat saatavilla myös kaatosuppilolla kuten NM500-VS, jolloin myllyyn voidaan syöttää hyvinkin monipuolisesti eri materiaaleja eikä pöly ole niin suuri ongelma. Mylly voidaan varustaa myös ruuvilaatikolla kuljetinkäyttöä varten. Imupuhallusmylly NM500-IP kykenee siirtämään jauhon jopa 60 metrin päähän, jolloin siirtoon ei tarvitse hankkia erillistä kuljetinta.